tan malaka

tan malaka

kalau sudi jadi pengikut add kt sini

Ahad, 9 September 2012

Gempar - Paris Hilton Sudah Memeluk Islam?Written By canang on Ahad, 9 September 2012 | 9/09/2012 09:27:00 PGJEDDAH - Arab Saudi - Artis terkenal, Paris Hilton telah menukar agama kepada islam menurut jurucakap beliau, Ian Brinkham melalui media CBS. Dengan menukar agama kepada islam, beliau telah mengambil keputusan untuk meninggalkan cara hidup lama sebagai selebriti dan artis terkenal.


Katanya "saya telah menemui kedamaian dalam hidup saya selepas menganut islam. Sebelum ini, saya lebih dikenali sebagai seorang yang tidak bermoral, rendah akhlak dan sanggup melakukan kerja-kerja kotor, tetapi sekarang semua itu sudah berubah. Pujian hanya kepada Allah".

Paris Hilton telah menukar namanya kepada 'Tahirah' yang bermaksud suci dalam bahasa arab. Beliau akan mula memasuki sekolah agama islam pada julai lalu. Tindakan mengejut Paris Hilton ini pastinya akan menjadi igauan buruk bagi selebriti-selebriti terkenal yang lain ..Alhamdulillah... Subhanallah... jikalau Allah ingin membuka pintu hati hambanya, bila-bila masa dan pada sesiapa jua yang Dia inginkan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan