tan malaka

tan malaka

kalau sudi jadi pengikut add kt sini

Rabu, 25 Julai 2012

SURPRISE! PENGERUSI THE STORE SEBENORNYA ORANG MELAYU!


SURPRISE! PENGERUSI THE STORE SEBENORNYA ORANG MELAYU!LEMBAGA PENGARAH THE STORE

STOP!


Sebelum komer mengamuk kata haramjadah kat orang kafir harbi yang tidak sensitive kepada umat Islam yang berpuasa di bulan Ramadhan, komer kenali dahulu siapa Chairman the Store? Yong paparkan keratan dari laman web The Store boleh di akses di sini. Pengerusi The Store memiliki nama Melayu Islam!


Isu yang dihebohkan ialah ini:PROMOSI MINUMAN KERAS

Kalau komer layari laman web Carlsberg Malaysia di sini, komer akan jumpa gambor Board of Directors syarikat ini:LEMBAGA PENGARAH CARLSBERG


Salah seorang dari mereka dalam gambor ini juga orang Melayu weh!Kalau ikut tafsiran JATI, semua orang Melayu beragama Islam. Hukum minum arak adalah haram dalam ajaran Islam. Period.


Siapa mereka ini yang berpangkat Dato Sri dan Tan Sri, Yong tak kenal. Yong pun tak ingin kenal. Yong cuma minta Majlis Fatwa, Mufti, JATI, ISMA dan Ulama Muda UMNO huraikan dan beri fatwa!


Sebelum marah pada The Store, sendiri mau ingat dulu! Kata JATI Melayu tegakkan Islam. Kata ISMA, Melayu sepakat, Islam berdaulat!


Nah! ini dia kesepakatan Melayu!

Orang Melayu Islam (Yong pasti mereka bukan ahli PAS) bersekongkol dengan kafir harbi untuk merosakkan akidah umat Islam!

Tiada ulasan:

Catat Komen